ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримаємо вихованців дитячого будинку сімейного типу з Вінниччини в конкурсі «Патріотична весна»

Дата: 17.04.2015 15:38
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Тульчинці можуть допомогти родині Білозорів з Шаргородщини отримати перемогу в змаганнях на оригінальне виконання державного гімну, проголосувавши на сайті проекту «Ми – українці!». В рамках проекту, вихованці дитячого будинку сімейного типу Білозорів беруть участь у конкурсі під назвою «Патріотична весна» на найбільш оригінальне виконання гімну України, який відзначив свій 150-річний ювілей.
У співочому конкурсі змагаються дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї з усієї України. Цікаву ідею виконання гімну необхідно перетворити на справжнє дійство з використанням костюмів, декорацій тощо та відзняти на відео. Конкурс триватиме до 2 травня, а церемонія нагородження відбудеться 15 травня.
У родині Волидимира і Галини Білозорів,які живуть в с.Руданське Шаргородскього району тринадцятеро дітей, з них найстаршій – 27 років, найменшому – 9. Гімн України «Ще не вмерла в Україні» в інтерпретації Білозорів прозвучала під акомпанемент сопілки і акордеона, а юні артисти були одягнені в національні строї.
Просимо бажаючих долучитися до голосування за представників Вінницької області. Для участі у голосуванні необхідно зареєструватися на головній сторінці сайту http://www.38.ua/ та проголосувати за родину Білозорів за наступним посиланням:
http://web.38.ua/index.php?ya=video&iw=77&action=like&user_hash=5859e67a8a65b9fe3310d197b93fe30d&sr=2&like=1#targimg. У разі, якщо посилання не відкривається, необхідно зайти у меню в розділ конкурси«Патріотична весна» - сім’я Білозорів займає третє місце.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь