ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримайте музей преси!

Дата: 02.08.2017 10:58
Кількість переглядів: 253

В Україні з 2014 року діє унікальний музей-архів преси, заснований відомим журналістом, істориком та громадським діячем Вахтангом Кіпіані, який колекціонує пресу вже майже 30 років.

Метою музею є не лише збереження друкованих видань, підготовка виставок, експозицій, а й заохочення громадян брати безпосередню участь у поповненні фондів музею-архіву. Адже газети – це щоденна історична пам’ять України! Видання (а серед них є унікальні) допоможуть журналістам, дослідникам, історикам та студентам у їх професійній діяльності.

Під час відкриття музею-архіву преси в жовтні 2014 року було презентовано виставку «За Україну, за її волю!» з презентацією преси українського визвольного руху, починаючи з 1929 року.

Підтримуючи ініціативу Вахтанга Кіпіані щодо збереження друкованих видань для майбутніх поколінь, Державний комітет телебачення і радіомовлення України звертається з проханням сприяти поповненню фондів музею-архіву преси, запрошує до співпраці з музеєм-архівом громадськість, широку журналістську спільноту, зокрема, редакторів комунальних друкованих ЗМІ та реформованих видань.

Музей-архів преси розташований за адресою: м. Київ, вул. Борисоглібська, 3. Електронна адреса: samvydav@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь