ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питна вода для Тульчина: відкриття Суворовського водозабору

Дата: 11.08.2016 09:47
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

10 серпня 2016 року в м. Тульчині відбулося урочисте відкриття головного об’єкту системи водопостачання від Суворовського водозабору за участю народного депутата України Івана Спориша, голови облдержадміністрації Валерія Коровія, заступника голови облдержадміністрації Василя Броварника, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, директора ТОВ ВКП «Спецстрой» Сергія Вороніна, працівників райдержадміністрації, міської ради, представників районних та обласних ЗМІ, широкої громадськості з числа жителів м. Тульчина.
Проблема питного водозабезпечення споживачів поставала протягом тривалого періоду. Дефіцит об’ємів питної води для споживачів міста складав близько 50%. Будівництво нового масштабного водозабору в місті розпочалось в 2007 році за рахунок коштів державного бюджету. В подальшому роботи виконувались в 2013, 2015 та 2016 роках.
Проектом передбачалось забезпечення водопостачання м. Тульчина із розвіданого Суворівського водозабору. Передбачено покращити якість питної води та забезпечити її безперебійне цілодобове постачання (на верхні поверхи багатоквартирних житлових будинків) для понад 15 тисяч мешканців міста та частково для прилеглих сільських населених пунктів.
Замовником виконання робіт по даному об’єкту виступав Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації. Підрядна організація – ТОВ ВКП «Спецстрой». Роботи виконано та профінансовано в повному обсязі. Отримано декларацію про готовність об’єкта до експлуатації.
Загальна вартість виконаних робіт 9368,8 тис. грн., в тому числі:
7420,2 тис. грн. профінансовано з державного бюджету, (в т.ч. 5915,778 тис.грн. у 2015 році).
1948,6 тис. грн.. – співфінансування з Тульчинського міського бюджету.
В результаті реалізації проекту збудовано:
- 10,7 км водопровідних мереж різних діаметрів
- 2 артезіанські свердловини
- станцію знезараження питної води з обладнанням
- трансформаторну підстанцію
Реконструйовано існуючий резервуар чистої води, встановлено комплект автоматичного керування насосного обладнання та іншого електрообладнання. Всі новозбудовані об’єкти передані в комунальну власність територіальної громади м. Тульчин для забезпечення їх подальшої експлуатації.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь