ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платники податків Тульчинського району поповнили бюджет понад 136,1 мільйона гривень

Дата: 14.12.2015 09:39
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

До Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в Тульчинському відділенні Немирівської ОДПІ за одинадцять місяців 2015 року надійшло понад 136 мільйонів гривень, що на 30,5 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року, в т.ч. до місцевих бюджетів надійшло коштів в сумі майже 81 мільйон гривень,- інформує начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба .
Надходження з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, який відповідально сплачують роботодавці тульчинщини, за згадуваний період часу становлять майже 160 мільйона гривень, порівняно з минулим роком надходження зросли на 26 мільйона гривень.
«Сьогодні наше головне завдання - розуміти очікування наших платників, професійно консультувати та надавати підприємцям та громадянам Тульчинщини сучасні послуги, - підкреслив керівник тульчинських податківців,- результат такого плідного діалогу - забезпечення наповнення дохідної частини бюджету і своєчасне фінансування важливих соціальних програм на місцевому рівні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь