ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податківці тульчинщини привітали бухгалтерів із професійним святом на семінарі

Дата: 18.07.2016 09:14
Кількість переглядів: 252

З вітальним словом до спеціалістів бухгалтерського обліку на Тульчинщині звернувся начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба.
День бухгалтера відзначається з особливою метою – щоб підкреслити важливу роль бухгалтера у сучасному суспільстві. Немає такої галузі економіки чи суспільних відносин, де б не використовувалась робота, досвід і професійні знання бухгалтера. Саме бухгалтер володієте найповнішою інформацією про реальний фінансовий стан суб’єктів господарської діяльності.
Кращих працівників бухгалтерських служб підприємств відзначили подяками та вручили квіти, серед них: Звенигородська Єлизавета Андріївна(ПП «Ескон»), Міськова Марія Олександрівна (ПАТ «Дружба -ВМ»), Манько Інна Олександрівна (ПСП «Зоря»), Білецький Олег Олександрович (ДП «Тульчинський лісомисливське господарство»), Трачук Галина Михайлівна (ТОВ «АІК»), Несторишена Раїса Петрівна (ПМП «Будівельник»), Покиньчереда Лідія Олексіївна (СТ «Шпиківський молокозавод»), Сторчак Надія Василівна (Тульчинське ДПКП «Віноблводоканал»).
Хотілося нагороди всіх бухгалтерів району за їх самовіддану працю, терпіння , високий професійний рівень та злагоджену роботу.
Бажаємо вам, шановні бухгалтери, успіхів у вашій нелегкій, відповідальній, але суспільно вагомій праці. Здоров’я вам, сімейного благополуччя, життєвого оптимізму, енергії та наснаги у досягненні намічених планів та задумів.
В свою чергу, працівники податкової служби району докладають максимум зусиль, створюючи умови для комфортної роботи наших партнерів – бухгалтерів, своєчасно та якісно надаючи послуги та консультації з роз’яснення податкового законодавства. Щоб представники бізнесу в особі бухгалтера виконували свої обв’язки чесно та відповідально, як цього вимагає від нас наше відповідальне сьогодення.
Цей захід спільно організували тульчинські податківці та регіональне представництво філії журналу «Вісник». Робота семінару пройшла в святковій та дружній атмосфері.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь