ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податківці тульчинщини та волонтери координують свою роботу

Дата: 17.02.2017 15:06
Кількість переглядів: 268

На переконання фахівців інспекції, співпраця податківців з волонтерами надає можливість ще більше порозумітись з платниками податків та громадянами міста і району. Вони є в першу чергу надійними помічниками в роботі Центру обслуговування платників, адже протягом січня - лютого цього року щоденно податківці приймають понад 150 громадян чи суб»єктів господарювання. Особливо необхідна допомога волонтерів під час кампанії декларування, тільки за попередній рік задекларували свої доходи майже 500 осіб та додатково до місцевих бюджетів надійшло майже 600 тисяч гривень.

Працівники державної податкової служби тульчинщини разом із волонтерами детально розібрались у заповненні Декларації про майновий стан з різними видами доходів , що отримували громадяни. Волонтери - а це студенти ВПТУ- 41 та Чернівецького національного університету будуть безкоштовно розповсюджувати листівки та буклети щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2016 році, запрошувати подати декларацію про майновий стан і доходи. Для зручності громадян податківці планують здійснювати виїзди в сільські ради, де будуть консультувати і приймати декларації.

Платникам нагадуємо, що з 1 січня 2017 року в Україні стартувала кампанія декларування і кожен, хто отримав доходи повинен до 3 травня 2017 року виконати свій громадянський обов’язок – задекларувати свої доходи.

Наша спільна мета – зробити процес обслуговування, зокрема, прийом декларацій, максимально комфортним для платника.

Крім того, Центр обслуговування платників податків Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ на час проведення кампанії переведені у посилений режим роботи та за подовженим графіком – до 19.00 в робочі дні тижня, також фахівці служби працюють й по суботах до 13 години. За довідковою інформацією можна звернутись за тел.. 2-24-54

Не зволікайте – подавайте декларацію про майновий стан та доходи вчасно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь