ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Подорож у дитячий світ» для маленьких жителів Тульчинського району!

Дата: 06.06.2017 09:53
Кількість переглядів: 350

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 2 червня 2017 року спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації було організовано поїздку та здійснено супровід групи із 30 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в «Подільський зоопарк» м.Вінниця. Переважну більшість діток складали юні жителі смт.Шпиків та с.Торків, оскільки транспортні витрати на поїздку дітей забезпечила Шпиківська ОТГ.
«Подорож у дитячий світ» для діток розпочалась з вітального слова, де виступили перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко та директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.
Протягом дня дітей розважали аніматори, була проведена оглядова екскурсія зоопарком. Діти з захопленням спостерігали за тим, як живуть верблюди, гімалайські та бурі ведмеді, зубри, бізони, граціозні олені, козулі та лами, різні види мавпочок, сулікати та дикобрази, розмаїттям пернатих, серед яких - павичі, страуси, чаплі, степові орли, екзотичні папужки.
Наступним сюрпризом для малечі був похід до Макдоналдсу, де діти досхочу порозважалися. Приємним завершенням святкового дня для діток було отримання подарунків від обласної Ради та облдержадміністрації, від керівництва зоопарку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь