ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Послуги мають бути якісними і доступними

Дата: 17.06.2014 14:45
Кількість переглядів: 346

Нещодавно голова райдержадміністрації Галина Роспутна ознайомилася з роботою Тульчинського міжрайонного бюро технічної інвентаризації. В розмові з начальником організації Іваном Шеліповим було порушено питання про пошук шляхів для суттєвого зменшення цін на послуги, які надаються населенню. Виходячи з поставленого головою райдержадміністрації завдання, І.Шеліпов запевнив, що вже найближчим часом буде відпрацьовано алгоритм та переглянуто калькуляцію вартості послуг. Йшлося і про якість обслуговування та терміни виконання робіт.
Зі слів керівника, КП «Тульчинське МБТІ» створено в листопаді 1944 р. Отже, майже 70 років бюро здійснює технічну інвентаризацію різних видів нерухомого майна. КП «Тульчинське МБТІ» є підрозділом Вінницької обласної Ради. До зони обслуговування входить 5 районів: Тростянецький, Тульчинський, Чечельницький, Піщанський, Крижопільський та м. Ладижин.
На даний час, КП «Тульчинське МБТІ» виготовляє технічну документацію на усі види об’єктів нерухомого майна та надає послуги по оцінці нерухомого майна а також рієлторські послуги. За останні кілька років у колективі відбулись певні кадрові зміни. Так працівники, які досягли пенсійного віку, прийняли рішення піти на заслужений відпочинок, при цьому передавши весь свій досвід молодим колегам. В даний час працює молодий висококваліфікований колектив, який незважаючи на тимчасові труднощі, продовжує якісно виконувати свої обов’язки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь