ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту детального плану території для будівництва бригади з вирощування курчат-бройлерів № 55, на території Михайлівської сільс

Дата: 29.11.2018 11:40
Кількість переглядів: 514

  1. Повна назва документа державного планування:
Стратегічна екологічна оцінка проекту детального плану території для будівництва бригади з вирощування курчат- бройлерів № 55, на території Михайлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області.
В звіті СЕО проведена оцінка впливу нового будівництва на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).
  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:
Тульчинська районна державна адміністрація.
  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
3.1.Дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному веб - сайті Тульчинської районної державної адміністрації (www.tulchin@vin.gov.ua) – 25 жовтня 2018 року. Публікація заяви в газеті «Тульчинський край» – 02 листопада, в газеті «РЕАЛії» -31 жовтня.
3.2.Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб - сайті Тульчинської районної державної адміністрації (www.tulchin@vin.gov.ua) – 28 листопада 2018 року. Публікація повідомлення в газеті «РЕАЛії» - 28 листопада; в газеті Тульчинський край – 30 листопада.
3.3.Способи участі громадськості:
- надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 23600, Вінницька обл., місто Тульчин, вулиця Миколи Леонтовича, 1, тел./ факс: (04335) 2-23-82, тел. 2-14 -63;
3.4.Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань – 27 грудня 2018 року 0 12.00 год у селі Маньківка, Тульчинського району Вінницької області, вул. Шевченка, 44, приміщення сільського клубу.
3.5.Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Тульчинська районна державна адміністрація, 23600, Вінницька область, місто Тульчин, вулиця Миколи Леоновича,1, каб.204. Контактна особа – Шевчук Микола Олексійович, тел. (04335) 2-17-31
3.6.Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Тульчинська районна державна адміністрація; 23600, Вінницька обл., місто Тульчин, вулиця Миколи Леонтовича, 1 тел./ факс: (04335) 2-23-82, тел. 2-14 -63; email rda_tulchin@vin.gov.ua
Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.
3.7.місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:
Офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України( menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації ( www.vin.gov.ua)
Звіт про стратегічну екологічну оцінку детального плану території для будівництва бригади з вирощування курчат- бройлерів № 55, на території Михайлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області оприлюднено 28 листопада 2018 року на офіційному веб - сайті Тульчинської районної державної адміністрації rda_tulchin@vin.gov.ua
Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває до 28 грудня включно.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь