ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Практичні навчання рятувальників серед молоді

Дата: 04.05.2017 08:35
Кількість переглядів: 272

28 квітня на базі Тульчинської загальноосвітньої школи-інтернат I-III ст.. ліцей Тульчинським районним сектором ДПРЧ – 14 було проведено показове навчання з локалізації віртуально змодельованої ситуації по гасінню пожежі та евакуації школярів та курсантів даного навчального закладу. Ліцеїсти старшого віку змогли самостійно здійснити евакуацію з вікна 3 поверху навчального закладу за допомогою евакуаційної драбини. По завершенню практичної частини заходу заступником начальника ДПРЧ – 14 ст. .лейтенантом пожежної служби Михайлом Танцюрою було надано теоретичну інформацію щодо унеможливлення виникнення надзвичайних подій, за участі підлітків, протягом весняно-літнього періоду при поводженні на водних об’єктах, при пожежах в лісових масивах тощо.

Також присутніх було ознайомлено з автомобільною технікою, що застосовується під час евакуаційних та пожежних робіт та засоби, які встановлено на даній техніці, що використовуються при рятуванні людей.

Педагогічний колектив та учні подякували рятувальникам за цікавий захід і побажали їм успіхів у їх важкій та небезпечній роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь