ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент обговорив питання інвестиційного клімату в Україні з головою правління групи UniCredit

Дата: 25.06.2015 13:00
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Головою правління групи UniCredit Джузеппе Віта. Співрозмовники обговорили перспективи подальшого поліпшення умов діяльності іноземних інвесторів в Україні.
Президент відзначив важливість співпраці з італійським банком та загалом вагомість співпраці між обома країнами. Він наголосив на важливості підтримки України з боку Італії, яка відображена у нещодавній позиції «Великої сімки» та Європейського Союзу щодо продовження дії санкцій проти Росії.
Глава держави підкреслив, що економічна політика України та законодавчі зміни націлені на встановлення максимально прозорих умов для бізнесу, в тому числі – іноземного. «Ми демонструємо реальні зусилля у боротьбі з корупцією, утвердженні верховенства права, стабілізації та забезпеченні більшої прозорості фінансової та банківської системи», – сказав Президент.
При цьому співрозмовники визнали, що внаслідок злагоджених дій української влади, в тому числі Національного Банку було досягнуто значного прогресу у встановленні прозорих, справедливих та сприятливих умов діяльності банків в Україні.
«Ми відкриті для співробітництва, і діяльність банків, в тому числі – іноземних і таких надійних партнерів, як UniCredit, дуже важлива для нас. Відновлення економічного зростання неможливе без фінансової системи, і UniCredit в цій системі відіграє значну роль», – сказав Петро Порошенко.
Президент також повідомив, що на нещодавній зустрічі з послами країн «Великої сімки» обговорював питання встановлення сприятливого бізнес-клімату.
У свою чергу, Голова правління групи UniCredit висловив впевненість в тому, що Україна заслуговує на краще майбутнє. Він високо оцінив дії Президента Порошенка. «Те, що Ви робите для України, є дуже важливим», – наголосив він.
Джузеппе Віта відзначив довгу історію співробітництва Італії та України. «Позиція групи UniCredit з 2007 року до цього часу демонструє, що ми віримо у майбутнє України, – наголосив Джузеппе Віта». Він також відзначив, що група UniCredit, штаб-квартира якої знаходиться в Мілані, Італія, є дуже активною в Австрії, Німеччині, Польщі, а також багатьох інших країнах Європи. Тому її присутність в Україні символізує тісні фінансові зв’язки між Україною та ЄС.
Співрозмовники обговорили подальші фінансові ініціативи UniCredit в Україні, а також перспективи стабілізації та відновлення зростання української економіки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь