ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент: Вихід буде знайдено, і ми матимемо той темп реформ, якого сьогодні потребує Україна

Дата: 23.02.2016 10:09
Кількість переглядів: 306

Президент наголошує на тому, що вихід з ситуації, що склалася навколо Уряду, буде знайдено, і ми матимемо той темп реформ, якого сьогодні потребує Україна.
Відповідаючи у Вінниці на запитання журналістів про те, яким Президент бачить вихід з політичної кризи, Петро Порошенко зазначив, що свою позицію вже виклав у своєму зверненні. «Вважаю, що на сьогоднішній день потрібно пройти перезавантаження влади. Це те, чого вимагає народ», – сказав Глава держави.
Президент підкреслив, що і Уряд чітко заявив, що розуміє цю необхідність. «Парламент має взяти, нарешті, відповідальність, а не займати страусину позицію. Для того, щоб, не перекладаючи відповідальність ні на кого, спільно напрацювати вихід з об'єктивної кризи», – зазначив Глава держави.
Глава держави вчергове підкреслив, що він проти дострокових парламентських виборів. «Народ все, що міг, зробив: і продемонстрував волю, і проголосував, і обрав тих, хто сформував проєвропейські сили в Парламенті», – зазначив Петро Порошенко, додавши, що для нього яскравим підтвердженням проєвропейських сил в Парламенті є те, що Верховна Рада проголосувала за «безвізові закони», антикорупційні реформи, за те, щоб запустити процес чесної та відкритої приватизації і забезпечити прозоре управління об'єктами державної власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь