ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Призначення та виплата пенсій особам, які переміщаються з тимчасово окупованої території України та районів проведення анти терористичної операції.

Дата: 18.02.2015 11:59
Кількість переглядів: 273

Призначення та продовження виплати пенсій (щомісячного довічного грошового утримання), довічних державних стипендій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, матеріального забезпечення, надання соціальних послуг за рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення анти терористичної операції, здійснюються за місцем перебування таких осіб на обліку, що підтверджується довідкою, виданою згідно з Порядком оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення анти терористичної операції, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. №509.
Зазначені виплати, що призначені або продовжені відповідним особам до набрання чинності цією постановою, здійснюються за фактичним місцем їх проживання (перебування) у разі видачі їм до 1 лютого 2015 р. такої довідки.
Враховуючи вищезазначене з 1 лютого не включено у відомості на виплату пенсій пенсіонерів, які переміщені з непідконтрольних територій та не зареєструвалися в порядку, визначеному постановою №509.
У разі видачі тимчасово переміщеним особам зазначених вище довідок після 1 лютого 2015 року Пенсійним фондом невідкладно буде поновлена виплата пенсії з часу її припинення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь