ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про економію енергоресурсів у освітянській галузі

Дата: 23.12.2014 15:12
Кількість переглядів: 258

18 грудня 2014 року в актовій залі Тульчинського районного будинку дітей та юнацтва відбулася розширена нарада керівників навчальних закладів району, завгоспів та операторів шкільних котелень . Головне питання, що розглядалося на нараді - робота навчальних закладів району в умовах посиленої економії енергоресурсів.
Освітянську нараду розпочав перший заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації Віталій Побережник. Він наголосив на необхідності економії енергоресурсів та переведення шкільних котелень на альтернативні види палива. Віталій Іванович поінформував присутніх з графіком відключень електроенергіі в населених пунктах району.
Продовжив нараду начальник відділу освіти Михайло Митрицан, який зупинився на проблемних ситуаціях щодо енерго та газопостачання в школах району. Він звернувся до завгоспів та операторів шкільних котелень з вимогою виконання лімітів паливних матеріалів та електроенергії і економного та раціонального їх використання. Було запропоновано перейти на мінімальне використання паливних ресурсів упродовж зимових канікул, які розпочнуться з 25 грудня. Крім цього проаналізував роботу навчальних закладів за 2014 рік.
З питанням щодо здійснення внутрішньо шкільного контролю адміністрацією в закладах освіти виступили головні спеціалісти відділу освіти С.Кошелап, А.Поваляєва та В.Камінський. Вони проаналізували ведення шкільної документації та зауважили на здійсненні систематичного системного контролю з даного питання.
З інших питань виступили методисти відділу освіти.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь