ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про перебування польської делегації учнів та учителів в Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. № 1 та Кирнасівській ЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 09.10.2013 12:43
Кількість переглядів: 395

З 28.09.2013р. по 05.10.2013р. в Тульчинському районі, а саме в Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. № 1 та в Кирнасівській ЗШ І-ІІІ ст. перебувала польська делегація у складі 21 учня та 5 учителів Гімназії в Малановє. Польські діти проживали в українських сім’ях, відвідували уроки в школах згідно розкладу.
У Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. № 1 та Кирнасівській ЗШ І-ІІІ ст.. були заплановані заходи, які включали культурно-мистецьку програму, екскурсії, ділові зустрічі.
30.09.2013р. відбулася урочиста зустріч польської делегації, святковий концерт та презентація, під час якої віце-директор Гімназії в Малановє Крістіна Собчак презентувала присутнім та подарувала Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. № 1 два мольберта з картинами: «Успенський собор і в’їздна брама Тульчина»; «Два костьоли Маланова».
Під час перебування польської делегації були організовані екскурсії до столиці України – м. Києва, м. Вінниці, с. Печери.
В Кирнасівській та Тульчинській школах пройшли заходи під гаслом «День Польщі в Тульчині», на яких українські та польські діти показали свою творчість та таланти, українські родини разом з польськими дітьми представили страви польської національної кухні, польські народні танці та польські народні пісні.
02.10.2013р. відбулася офіційна зустріч делегації з керівництвом району. На зустрічі були присутні: Авраменко О.П., голова районної ради, Колібабчук М.І., заступник голови райдержадміністрації.
Результатом перебування польської делегації в районі стало підписання 4 жовтня 2013 року угоди між самоврядуванням учнівським гімназії в Малановє та учнівським комітетом «ІНТТАЛ» Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст.№1 під гаслом «Разом до Європи».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь