ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підсумки проведення оздоровлення й відпочинку дітей району в 2017 році

Дата: 05.09.2017 16:22
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 23.05.2017 року за № 157 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей району влітку 2017 року», в районі завершено літню оздоровчу кампанію 2017 року.

Під час проведення оздоровчої кампанії на території району фунціонувало 9 закладів оздоровлення та відпочинку: 1- ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек», 8 –таборів денного перебування на базі загальноосвітніх шкіл району.

Станом на 01.09.2017 року оздоровчими послугами охоплено 1042 дитини, з них 751 дитині - було надано послуги відпочинку ( до 18 днів), 291 – охоплені оздоровчими послугами (21 день).

Так, діти із числа пільгової категорії району мали змогу оздоровитися в таких закладах оздоровлення як ДП УДЦ «Молода гвардія» м.Одеса, ДП УДЦ «Артек.UA» смт.Пуща – Водиця Київської обл., ТОВ «Примор'я» санаторій ім.Лазо с.Сергіївка, Білгород – Дністровський р-н, Одеської області, дитячому оздоровчому таборі «АИСТ» с.Приморське Кілійського р-ну, Одеська обл., дитячому закладі санаторного типу «Подільський Артек» с.Заозерне Тульчинського району, Вінницькій дитячо-юнацькій спортивно-оздоровчій базі «Колос», дитячому санаторію «Авангард» м.Немирів, ДП «Санаторій «Сокілець» Немирівського району, дитячому оздоровчому таборі літнього функціонування «Маяк» с.Селище Тиврівського району.

Необхідно зазначити, що в серпні 2017 року дитина учасника АТО, інваліда війни з с.Бортники два тижні відпочивала в Республіці Чехія в складі організованої групи дітей Вінницької області.

Протягом літньої оздоровчої кампанії 2017 року було оздоровлено 909 дітей із числі пільгової категорії, з них: дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 23, дітей з інвалідністю – 32, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей – 193, дітей, які перебувають на диспансерному обліку – 227, талановитих та обдарованих дітей – 134, 130 дітей, батьки яких є учасниками антитерорестичної операції та 4 дітей з числа родин внутрішньо переміщених осіб, дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села - 96.

На виконання рішення № 489 24 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2014 року «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2014 – 2017 роки», з метою проведення дитячої оздоровчої кампанії на належному організаційному рівні, з районного та місцевих бюджетів, в тому числі бюджетів Тульчинської міської ОТГ та Шпиківської селищної ОТГ, використано 863, 0 тис.грн. Також на оздоровлення дітей були залучені і позабюджетні кошти, в тому числі батьківські кошти, кошти установ, організацій в сумі 195,0 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь