ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про порушення ліцензійних зобов’язань

Дата: 20.06.2013 16:21
Кількість переглядів: 332

Протягом I квартала поточного року за повідомленням Державної податкової служби у Вінницькій області за порушення, що допускають суб”єкти підприємницької діяльності анульовано 59 та призупинено дію 157 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, анульовано 47 та призупинено дію 159 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Втім, за статистикою порівняно з 2012 роком кількість байдужих до здоров’я підлітків продавців скоротилася , так протягом квартала анульовано одну ліцензію за продаж тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років.
За порушення законодавства у сфері обігу спирту, алкоголю та тютюну до 35 підприємців застосовано 87,1 тис. гривень фінансових санкцій.
Фахівці податкової служби зазначають, що і надалі контролюватимуть підприємців за дотримання законодавчих обмежень при торгівлі алкоголем та тютюном.
ДПІ у Тульчинському районі нагадує, що відповідно до чинного законодавства, продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь