ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про проведення конкурсного відбору інвестиційних проектів (програм) для фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015, 2016 роках

Дата: 01.04.2015 16:33
Кількість переглядів: 442

Відповідно до положень ст.241 Бюджетного кодексу України оголошується конкурсний відбір інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися у 2015, 2016 роках за рахунок державного фонду регіонального розвитку у Вінницькій області.
У конкурсному відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку.
Основні вимоги до конкурсних пропозицій у 2015 році:
  1. відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації, або стратегічним цілям та завданням розвитку регіонів, де такі стратегії станом на 1 березня 2015 р. не затверджені;
  2. впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;
  3. підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;
  4. забезпечують житлом внутрішньо переміщених осіб та сім’ї військовослужбовців — учасників антитерористичної операції;
  5. є переможцями Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2013—2014 роках.
За бюджетні кошти може здійснюватися розроблення проектної документації для проектів, що фінансуватимуться за рахунок міжнародних кредитних ресурсів, спрямованих на відновлення Донецької і Луганської областей та розв’язання проблем внутрішньо переміщених осіб.
У 2016 році бюджетні кошти спрямовуються на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які:
  1. відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;
  2. впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;
  3. підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.
Програми і проекти, що реалізуватимуться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку підлягають співфінансуванню з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків.
Для участі у конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені Порядком підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Зокрема:
  1. Форму технічного завдання на інвестиційну програму, проект регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
  2. Форму інвестиційної програми та проекту регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
Для проектів будівництва та реконструкції також подаються такі документи:
  1. Зведений кошторисний розрахунок;
  2. Експертний звіт щодо розгляду проектів будівництва, реконструкції та капітального ремонту;
  3. Нормативний акт (наказ, розпорядження, рішення сесії) про затвердження проектної документації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 року №560);
  4. Документи щодо форми власності (по об’єктах незавершеного будівництва довідка про передачу об’єкту у комунальну власність) та категорії складності проекту (довідка проектної організації/установи).
Вказані документи подаються за підписом керівника заявника в 3-х примірниках в термін до 16 квітня 2015 року.
Документи приймаються за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 («Книжка»), приміщення Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації (8 поверх), каб.822.
Електронна адреса: ueco@vininvest.gov.ua.
Телефон для довідок: 66-13-79.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь