ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за межами населеного пункту на території Тарасівської сільської ради

Дата: 10.05.2018 15:19
Кількість переглядів: 549

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від “
08
травня
2018 р.
149
Про розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за межами населеного пункту на території Тарасівської сільської ради
Відповідно до статей 6, 13, 25, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 4 статті 10, пункту 2 статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», що зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 20.12.2011 року №1468/20206, враховуючи лист-роз’яснення Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 29.04.2013 року №7/14-6937, розглянувши звернення ТОВ «СОЛАР ПІВДЕНЬ» від 06.05.2018 року щодо розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (розміщення сонячної електростанції), орієнтовною площею земельної ділянка №1 – 13,5 га, земельної ділянки №2 – 7,1 га , які розташовані в с.Тарасівка (за межами населеного пункту), на території Тарасівської сільської ради, що належать до земель сільськогосподарського призначення державної власності (землі запасу):
1. Розробити детальний план території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (розміщення сонячної електростанції) орієнтовною площею земельної ділянка №1 – 13,5 га, земельної ділянки №2 – 7,1 га , які розташовані в с.Тарасівка (за межами населеного пункту), на території Тарасівської сільської ради, що належать до земель сільськогосподарського призначення державної власності (землі запасу).
2. Замовником розроблення детального плану визначити Тульчинську районну державну адміністрацію.
3. Відповідальність за розроблення та фінансування детального плану визначити ТОВ «СОЛАР ПІВДЕНЬ» (ЄДРПОУ 41891722, м.Вінниця вул.Хмельницьке шосе, буд. 82, оф. 538).
4. Зобов’язання розробника, платника та замовника детального плану території визначити відповідною трьохсторонньою угодою.
5. Провести громадські слухання проекту детального плану території для врахування громадських інтересів.
6.Подати проект детального плану території на земельну ділянку на архітектурно-містобудівну раду відповідного рівня при спеціально уповноваженому органі з питань містобудування та архітектури, згідно зі статтею 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
7.Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації (Хмелевський Ю.М.) опублікувати розпорядження у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.
8. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.
Перший заступник голови районної
державної адміністрації Віталій Побережник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь