ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про соціальний захист дітей

Дата: 16.12.2013 16:09
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

Про завдання і доручення Президента України В.Януковича щодо захисту прав дітей голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік сказав на апаратній нараді 16 грудня 2013 року наступне: «Для держави це питання надзвичайно важливе. У нас в районі є ціла мережа державних установ і організацій, що відповідають за соціальну, освітню, мистецьку роботу з дітьми. Президент постійно контролює виконання своїх доручень у даному напрямку.» Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про проведену роботу доповідали: в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації А.Заремба, начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан, директор РЦ СССДМ О.Остропольська. Заступник голови райдержадміністрації М.Колібабчук наголосила на важливості завдань у 2014 році щодо збільшення кількості прийомних сімей, покращення роботи з дітьми-інвалідами та обдарованими дітьми. Голова райдержадміністрації зауважив, що держава вкладає значні кошти в утримання спеціалізованих закладів інтернатного типу для дітей, наголосив, що наявні в районі державні служби, як система, мають створити дітям всі умови для навчання, виховання і розвитку. Анатолій Степанович висловив ряд критичних зауважень до представників цих підрозділів, закликав до системного аналізу результатів та виконання поставлених завдань.
Під час наради розглядалися ще ряд питань з наступними конкретними дорученнями голови райдержадміністрації у визначені строки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь