ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про здобутки у фестивалі футболу «KOVEL CAP TIME»

Дата: 18.01.2018 10:42
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

З 11 по 14 січня у м.Ковель проходив 3 Міжнародний фестиваль футболу «KOVEL CAP TIME» серед юнаків 2005 року народження.

Випробувати свої сили, у період новорічних канікул, вирішили вихованці Тульчинської РДЮСШ ФК «ПАТРІОТ-ЮНІОР». Хочеться зауважити, що у складі нашої команди, яка вирушила на Волинь, було лише 2 гравців даної вікової категорії, а 5 їнших 2006 р/н.

До групи Б окрім наших футболістів потрапили команди м.Вишневе, м.Ковель, м.Пінськ та смт.Піщанка.

У першому турі юні тульчинці зустрічались з командою ФК «Вишневе». Гра проходила цікаво, з перемінним успіхом але фінальний свисток судді зафіксував мінімальну поразку ФК «Патріот» із рахунком 3-4.

Наступного дня наша команда зустрічалась із юнаками із смт.Піщанка, які брали участь у турнірі «поза конкурсом» оскільки була представлена гравцями 2004 р/н.і результат гри до заліку не брався. У впертій боротьбі Піщанська команда перемогла 3-1.

За дві години відпочинку ФК «Патріот-юніор» зіграв другу гру дня із білоруськими ровесниками командою ФК «Селесао» м.Пінськ та доклав максимум зусиль для отримання позитивного результату 13-0. Такого результату турнір не памятав.

У третій ігровий день тульчинські юнаки зістрічались із господарями турніру ФК «Тайм» та у нервовій грі здолали ковельчан із різницею в один мяч, 7-6 і вихід до півфіналу з 2 місця у групі.

У групі А до півфіналу вийшли команди м.Нововолинськ та смт. Піщанка.Враховуючи, що команда ДЮФК «Волинь» заняля у свої групі 1 місце, відповідно до регламенту, вона і стала нашим суперником. І знову вир емоцій захопив спорткомплекс м.Ковеля та завів вболівальників. Тренер суперників проводив заміни четвірками оскільки мав великий вибір виконавців, а наш мав на заміні лише двох виконавців. Тренерські вказівки та характер вихованців Тульчинської РДЮСШ вкотре довів перевагу 5-3 і ФК «Патріот» у фіналі де на нас вже чекав ФК «Вишневе», якому ми поступились у групі.

Вперше за період проведення турніру зал підтримував гравців Тульчина скандуючи «Патріот». За впевненої гри воротаря та відповідальної командної дисципліни ФК «Патріот» реваншувався за поразку першого туру, перемігши із рахунком 2-0.

Перемога у першому турнірі 2018 року, красень кубок, визнання кращого гравця турніру-М.Лановий, призи та солодощі ось результат, що здобули юнаки – надія Тульчинського футболу. Склад команди: М.Лановий, Д.Рильський, Д.Омелянчук (визнано кращим гравцем команди), В.Дележа, Є.Деркач, В.Процепко, О.Літвінко, тренер-І.Бєлік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь