ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протягом 2014 року Контакт-центр ДФС надав майже 1,2 мільйона відповідей на запитання платників

Дата: 13.01.2015 12:42
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Протягом минулого року Контакт-центр Державної фіскальної служби України відповів на понад 1,2 мільйона запитань суб`єктів господарювання та громадян.
Більшість відповідей, а саме 1 133,2 тис., було надано телефоном. Крім того відповіді надавались електронною поштою та факсом – майже 23 тис. відповідей. У письмовій формі з використанням Бази знань було надано 465 консультацій, а з використанням автовідповідача - 108 відповідей.
Найчастіше суб`єктів господарювання та громадян цікавили питання оподаткування податком на додану вартість, сплати податку на доходи фізичних осіб та оподаткування прибутку підприємств.
Для уникнення множинного трактування законодавства та надання заявнику максимально конкретної та повної відповіді використовується База знань.
Це автоматизована база, яка містить найбільш типові питання, які виникають у платників податків та громадян, та відповіді на них. Станом на 1 січня 2015 року База знань налічує 13 тис. запитань – відповідей, що постійно оновлюються та підтримуються в актуальному стані.
Нагадуємо, що Базу знань розміщено на веб-порталі Державної фіскальної служби України у банері «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», розділ «Запитання-відповіді» http://zir.minrd.gov.ua. У разі виникнення запитань щодо податкового та митного законодавства відвідувачі веб-порталу можуть також самостійно знайти відповіді на них.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь