ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення командно-штабного тренування

Дата: 11.11.2015 16:10
Кількість переглядів: 296

11 листопада 2015 року на території Тульчинського району було проведено командно-штабне тренування органів управління та сил Тульчинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Вінницької області, на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту Тульчинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту з організації управління при виникненні надзвичайних ситуацій і подій, характерних для осінньо-зимового періоду, з практичним відпрацюванням питань щодо роботи оперативного штабу, порядку дій сил і засобів служб цивільного захисту району у разі загрози або виникнення порушень у роботі систем життєзабезпечення».
Тренування проводилося на території Тульчинської ЗОШ 1-3 ст. № 2 за адресою м. Тульчин, вул. Трембецького, 2. Задум тренування був такий, що об 11 год. 00 хвилин 11 листопада 2015 року внаслідок розгерметизації технологічного обладнання стався вибух газоповітряної суміші в котельній Тульчинської ЗОШ 1-3 ст. №2 по вулиці Трембецького, 2.
У тренуванні були задіяні служби ЦЗ району, а саме: оперативно-рятувальна (ДПРЧ-14 м. Тульчин ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області), аварійна бригада ПАТ «Вінницягаз» Тульчинське УЕГГ, медична служба (Гайсинська станція ШМД Вінницької ОД Тульчинська підстанція ШМД № 5), служба охорони громадської безпеки (Тульчинський РВ УМВС у Вінницькій області), оперативна група районної комісії ТЕБ та НС.
Метою даних тренувань була організація оперативного реагування на надзвичайні ситуації, характерні для осінньо-зимового періоду, а також порядок взаємодії з районними службами цивільного захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій і аварій в осінньо-зимовий період.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь