ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Дата: 13.10.2016 15:54
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

13 жовтня 2016 року під головуванням першого заступника райдержадміністрації Віталія Побережника, проведено чергове розширене засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, відділу освіти, сектору молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, фахівців Тульчинської ЦРЛ, Тульчинського відділення поліції Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області, психологів вищих навчальних закладів міста.

Учасниками розширеного засідання стали запрошені віце - президент громадської організації «Прогресивні жінки» м.Вінниця - Наталя Сергієнко та фахівець, щл впроваджує у районі корекційні програми з особами, що вчиняють насильство та тими, що є постраждалими –Світлана Мадюдя, практичний психолог відділу освіти райдержадміністрації. Основним питанням, яке розглядалось, було питання протидії насильству в сім'ї, співпраця відповідних структурних підрозділів з правоохоронними органами щодо даної проблеми та розгляд механізму впровадження в районі корекційних програм для кривдників.

Необхідно відзначити, що за підсумками засідання Наталя Сергієнко відмітила позитивний досвід співпраці відповідальних служб району в напрямку реалізації державної політики з протидії насильства в родині та ефективну превентивну інформаційно – профілактичну роботу серед всіх верств населення.

Під час проведення засідання працювала інформаційна мобільна виставка з номером телефону обласної «гарячої лінії» з протидії домашньому насильству. З метою покращення доступу до соціальних послуг та інформування населення щодо шляхів подолання насильства в родині, виставка розміщена вприміщенні райдержадміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь