ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено семінар з фінансової грамотності для багатодітних родин

Дата: 02.11.2017 09:15
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

01 листопада 2017 року, у приміщенні Тульчинського районного Будинку дітей та юннацтва, було проведено семінар «FinIQ International»: сім’я - 2017» з питань фінансової грамотності для багатодітних сімей міста.

Захід відбувся на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Філософія Серця», яку представляв Кожуховський Олександр Олександрович.

Фахівцями управління соціального захисту населення райдержадміністрації запрошено до участі в тренінгу 4 багатодітні родини, які із задоволенням пройшли навчання з фінансової грамотності. Батьки з дітками вчилися правильно планувати свій бюджет, познайомились з основними етапами ведення сімейного бюджету, складали план фінансової взаємодії в команді.

Метою проекту є підвищення коефіцієнту фінансового інтелекту в родинах та отримання навичок щодо ведення сімейного бюджету в сучасних умовах.

На завершення заходу, всі учасники отримали сертифікати про проходження навчального курсу з сімейного фінансового планування.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь