ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено виїзні прийоми громадян керівництвом райдержадміністрації

Дата: 15.09.2017 09:20
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

12.09.2017 року першим заступником голови райдержадміністрації Побережником Віталієм Івановичем проведено виїзний прийом громадян безпосередньо за місцем проживання у Суворовській, Тиманівській та Дранській громадах.
Під час прийому проведено зустріч з жителями громад, обговорено ряд важливих питань, на які мешканці громади отримали відповіді та рекомендації. Відвідано амбулаторії загальної практики сімейної медицини, школи та Відділення постійного проживання одиноких пристарілих громадян територіального центру соціального обслуговування, що знаходиться у с.Тиманівка, де під опікую наразі перебуває 47 одиноких пенсіонерів.
14.09.2017 року заступником голови районної державної адміністрації Володимиром Глізнєцовим в рамках затвердженого графіку виїзного прийому громадян безпосередньо за місцем проживання відвідано Торківську та Шпиківську громади.
Найпроблемнішим питання, з яким звернулися жителі села було встановлення нових тарифів на водопостачання у с.Торків. Надано рекомендації щодо порядку дій та можливі шляхи вирішення піднятого питання.
Виїзні прийоми відбулися в діловій конструктивній обстановці, в ході спілкування жителі отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь