ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 04.12.2014 11:49
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

3 грудня 2014 року в Тульчинській райдержадміністрації проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної.
Члени комісії та запрошені посадовці розглянули наступні питання порядку денного: 1) Про виконання попередніх рішень районної комісії з питань ТЕБ та НС (інформував В.Побережник, перший заступник голови райдержадміністрації, голова районної комісії з питань ТЕБ та НС); 2) Про порядок дій при застосуванні графіків обмеження споживання потужності електроенергії, графіків аварійних вимкнень (ГОП та ГАВ)(інформував О.Чорнописький, начальник СО «Тульчинські ЕМ»); 3) Про підготовку органів управління та сил цивільного захисту під час несприятливих погодних умов зимового періоду 2014-2015рр.; 4) Про стан протипожежного водопостачання населених пунктів району; (інформував з обох питань С.Рудик, начальник Тульчинського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області).
Голова райдержадміністрації наголосила: «Ми повинні значно покращити роз’яснювальну роботу з населенням району щодо максимальної економії енергоресурсів (природного газу, електроенергії тощо), а також провести на місцевому рівні заняття з працівниками опалювальних пунктів підприємств, установ і організацій з метою профілактики надзвичайних ситуацій під час термінових відключень електро- та газозабезпечення. Це питання має бути на постійному контролі відділу праці».
Комісія зі всіх питань порядку денного прийняла відповідні рішення з наступним доведенням до відома безпосередніх виконавців.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь