ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання районної робочої групи

Дата: 31.01.2017 10:02
Кількість переглядів: 242

30 січня 2017 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника проведено засідання районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.

Відкриваючи засідання, Віталій Іванович окреслив основні завдання, що стоять перед районною робочою групою та наголосив на безумовному виконанні рішень Уряду щодо забезпечення підвищення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, заступник голови районної робочої групи Микола Богач розповів про внесені зміни до законодавчих актів, зокрема щодо практичного проведення моніторингу по підвищенню мінімальної зарплати, посадових окладів за Єдиною тарифною сіткою. З питання повноважень Пенсійного фонду щодо контролю за підвищенням мінімальної заробітної плати, заслухано начальника Тульчинського об’єднаного управління Аллу Мельник.

По завершенню засідання, голова районної робочої групи Віталій Побережник акцентував увагу щодо важливості забезпечення підвищення мінімальної заробітної плати, не допущення зрівнялівки у заробітних платах працівників різної кваліфікації та на вжитті відповідних заходів по детінізації ринку праці та дотриманню суб’єктами господарювання законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь