ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районні урочистості з нагоди 70-річчя визволення України

Дата: 29.10.2014 16:53
Кількість переглядів: 279

28 жовтня 2014 року в м. Тульчині пройшли урочисті заходи з нагоди 70-річчя визволення України від фашистських загарбників. Актова зала зібрала ветеранів війни і праці, керівництво району, представників державних установ, підприємств і організацій міста, районних засобів масової інформації, широкої громадськості.

Голова райдержадміністрації Галина Роспутна у вітальному слові згадала документальні подробиці тих історичних подій, підкреслила роль ветеранів у патріотичному вихованні молоді, побажала всім здоров’я, добробуту і миру. Разом з головою районної ради Олексієм Авраменком вона нагородила групу ветеранів Великої Вітчизняної війни Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, а до меморіалу Слави була покладена головою районної ради ветеранів війни і праці Казимиром Жуковським та головою районної Спілки ветеранів Афганістану Олексієм Гордійчуком корзина квітів. Хвилиною скорботного мовчання учасники зібрання вшанували світлу пам’ять загиблих захисників України в 1941 – 1945 роках, героїв Майдану, воїнів та добровольців у зоні АТО. Спогадами про буремні роки Великої Вітчизняної поділилася голова міської ветеранської організацій Антоніна Бабич.

Всім сподобався гарний тематичний концерт, підготовлений працівниками Тульчинського РБК за участі викладачів та студентів Тульчинського училища культури, самодіяльних мистецьких колективів та виконавців з м.Тульчина, смт.Кирнасівки, с.Клебані тощо. Лейтмотивом заходу була єдність України і вшанування її захисників. Урочистості завершилися колективним виконанням Державного Гімну України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь