ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районні урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Дата: 31.10.2014 17:27
Кількість переглядів: 268

31 жовтня 2014 року в м. Тульчині пройшли урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Актова зала зібрала ветеранів галузі, фахівців управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в районі, районного центру зайнятості, фондів соціального страхування, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, керівництво району, районних засобів масової інформації.
Голова райдержадміністрації Галина Роспутна у вітальному слові подякувала учасникам урочистостей за наполегливість і професійність у щоденній праці, підкреслила важливість роботи працівників соціальної сфери району, побажала всім здоров’я, добробуту і миру. Хвилиною скорботного мовчання учасники зібрання вшанували світлу пам’ять героїв Майдану, воїнів та добровольців у зоні АТО, загиблого на Сході нашої держави, уродженця села Печера Олександра Москалюка. Слова подяки та вітань прозвучали також з вуст голови районної ради Олексія Авраменка, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Миколи Богача, начальника управління Пенсійного фонду України у районі Алли Мельник, директора районної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Івана Попова. Кращим трудівникам на ниві соціального захисту населення району було вручено відзнаки обласного, районного рівня, грошові винагороди.
Учасникам урочистостей сподобався гарний святковий концерт, підготовлений працівниками Тульчинського районного будику культури (режисер Антоніна Бондарчук) за участі вокальних колективів, солістів–вокалістів районного будинку дітей та юнацтва та районного будинку культури.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь