ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районний конкурс читців до Дня української писемності та мови

Дата: 09.11.2016 10:45
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

8 листопада 2016 року, у переддень свята української писемності та мови, у стінах гостинної Тульчинської ЗШ І-ІІІст.№1 відбувся районний конкурс читців, присвячений 160-річчю від дня народження І.Я.Франка. Свято відкрили учні Тульчинської загальноосвітньої школи інтернат – ліцею, представивши композицію «Нам пора для України жить», яку підготував учитель української мови та літератури Погребняк П.Я. Із вітальним словом до учасників заходу звернулися провідний інспектор відділу освіти Тульчинської РДА Кошелап С.В. та голова районного літературно – мистецького об’єднання «Оберіг» Хмелевський Ю.М.
У районному заході взяли участь 98 учнів із 29 шкіл району. На розсуд журі було представлено твори І.Я.Франка, поезії про Великого Каменяра, твори митців слова про Україну, інсценізації поезій, пісні на слова І.Франка.
У віковій категорії 1-4 класів І місце присуджено Носулько Вероніці, учениці 4 класу Кирнасівської ЗШ І-ІІІст. Та Юзько Лії ,учениці 4 класу Заозерненської ЗШ І- ІІІст.
Серед учнів 5-7 класів І місце розділили Зубар Олександр, учень 6 Тульчинської ЗШ І-ІІІст.№2 та Асаула Ольга, учениця 5 класу Ганнопільської ЗШ І-ІІІст.
У віковій категорії 8-9 класи І місце вибороли Кривцун Вікторія, учениця 9 класу НВК ЗШ І- ІІІст.№ 3-гімназії та Шугало Денис, учень 8 класу Тульчинської ЗШ І-ІІІст.№ 2.
Серед представлених інсценізацій І місце присуджено учням 9 класу Кирнасівської ЗШ І- ІІІст. Гетьман Вікторії, Королю Руслану, Фусса Анастасії.
Конкурс пройшов у піднесеній, творчій обстановці. Живе у віках невмируще Франкове слово…
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь