ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реалізація проектів у сфері охорони здоров’я – на контролі голови облдержадміністрації

Дата: 23.04.2014 11:11
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

У ході щопонеділкової робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону очільник Вінниччини Анатолій Олійник акцентував увагу на важливості реалізації трьох масштабних проектів у галузі медицини області: облаштування хірургічного корпусу обласної лікарні імені Пирогова, створення централізованої диспетчерської на базі регіонального центру медицини катастроф та реалізація проекту Світового банку.
«На лікарню ім. Пирогова ми зараз спрямовуємо 19,5 млн. гривень, щоб поетапно завершити реанімацію та три операційні. Паралельно будемо працювати по залученню державних, а можливо, й позабюджетних, коштів на завершення усього комплексу робіт», - зауважив голова облдержадміністрації.
Анатолій Олійник також зазначив, що сьогодні вже є підтвердження щодо впровадження на Вінниччині проекту Світового банку. А що стосується введення в експлуатацію централізованої диспетчерської служби на базі Вінницького обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, то є сподівання, що усі необхідні для його функціонування роботи будуть здійснені по завершенню перших ста днів діяльності обласної владної команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь