ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реєструємо нову спрощену Книгу обліку доходів і витрат СПД

Дата: 25.10.2013 15:11
Кількість переглядів: 380

Як уже наголошувалось раніше , що фізособи – підприємці на загальній системі оподаткування зобов’язані зареєструвати нові книги обліку доходів та витрат. Дана категорія платників за своїм вибором має змогу вести книгу обліку у паперовому вигляді або у електронній формі.
Для реєстрації паперової Книги її необхідно перед поданням до податкового органу за місцем обліку прошнурувати, пронумерувати сторінки і вказати на титульному аркуші: ПІБ, ідентифікаційний номер (серія та номер паспорта для принципово релігійних осіб), податкову адресу і, за наявності, реквізити свідоцтва про право на здійснення незалежної професійної діяльності.
Книга завіряється підписом керівника або заступника податкового органу та скріплюється печаткою.
Для реєстрації електронної Книги необхідно надіслати до податкового органу за місцем податкового обліку електронну заяву, підписану відповідними електронними ключами. Такий спосіб доступний для осіб, які мають посилені сертифікати відкритих ключів, сформованих АЦСК, і уклали з податковим органом договір про визнання електронних документів.
Податковий орган реєструє заяву та протягом 3 робочих днів формує і направляє повідомлення про реєстрацію Книги із зазначенням її реєстраційного номера та дати реєстрації.
Книга зберігається у самозайнятої особи протягом 3 років після закінчення звітного періоду, в якому здійснено останній запис.
Дані Книги заповнюються у гривнях з копійками та використовуються самозайнятою особою для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь