ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реформування медичної галузі: практика і контроль

Дата: 21.08.2013 13:58
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Януковича щодо реформування галузі охорони здоров’я країни та підвищення ролі сімейного лікаря в наданні первинної медико-санітарної допомоги населенню керівники району протягом минулого тижня відвідали ряд сільських закладів охорони здоров’я.
Зокрема, голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік разом з головою районної ради відвідали Білоусівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини і Заозерненський фельдшерсько-акушерський пункт, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Іванович Побережник – Клебанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, заступник голови райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук – Зарічненський фельдшерсько-акушерський пункт. Керівники райдержадміністрації та районної ради спілкувалися з жителями цих населених пунктів, що проходять лікування в закладах, з медперсоналом, сільськими головами на предмет якості надання медичних послуг, матеріально стану закладів, проведення поточних та капітальних ремонтів, стану забезпечення кваліфікованими кадрами та медичним обладнанням, препаратами і матеріалами. Всі проблемні питання, виявлені під час цих зустрічей, знаходяться на постійному контролі в райдержадміністрації.
Приємно, що багато жителів району з числа відвідувачів цих медичних установ позитивно оцінили проведені в районі зміни, з розумінням поставились до питань, які ще потребують подальшого вирішення та залучення додаткових матеріальних ресурсів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь