ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ресурсно-інформаційний центр розвитку громад «Громади Вінниччини» доводить до відома сільських голів

Дата: 28.01.2015 12:16
Кількість переглядів: 270

Фонд «Монсанто» розпочав черговий конкурс соціальних проектів для сільських громад. Подання заявок на перший етап відбуватиметься з 1 січня до 28 лютого 2015 року. Пропозиції проектів, які спрямовані на розвиток сільських громад, приймаються за такими напрямами:
- Надання базової освітньої підтримки, спрямованої на покращення освіти в аграрних громадах, в тому числі за рахунок підтримки шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів та академічних програм, які збагачують чи доповнюють шкільні програми.
- Забезпечення критичних потреб громад за рахунок розвитку продовольчої безпеки, санітарії, доступу до чистої води, громадської безпеки та різноманітних інших місцевих потреб.
Щоб отримати запрошення для подання заявки, потрібно через форму, яка розмішена на сайті Фонду «Монсанто», надіслати опис організації та коротший опис проекту англійською мовою. Якщо Фонд «Монсайто» буде зацікавлений підтримати проект, його представник надасть код запрошення. Усі грантові заявки та усі необхідні документи подаються онлайн та повинні бути перекладені англійською мовою.
Мінімальний розмір гранту, що може бути наданий - 25 тис.доларів США. Проектна діяльність може бути розрахована як на 12 місяців, так і на кілька років.
Завантажити анкету першого етапу та ознайомитися з вимогами до учасників можна за посиланням http://goo.gl/nsVS60
Працівники ресурсно-інформаційного центру готові надати консультації щодо даного проекту. Наш офіс знаходиться за адресою м. Вінниця, вул. Соборна 85, каб. 14, Тел. +380(432) 56 26 69, каб. 28, Тел. +380 (432) 56 26 72 Електронна адреса – resource.vin@gmail.com

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь