ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рік англійської мови: підсумки

Дата: 26.12.2016 14:56
Кількість переглядів: 348

22 грудня 2016 року в м. Тульчині, на базі Будинку дітей та юнацтва відбулось засідання колегії відділу освіти Тульчинської РДА, де розглядалось питання про реалізацію плану заходів щодо популяризації та активізації вивчення англійської мови на виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015 року № 641 « Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».

У виступі методиста з іноземних мов РМК Тульчинського відділу освіти Олени Літвінової були висвітлені питання вивчення англійської мови в закладах освіти Тульчинського району позакласної роботи з впровадження використання англійської мови в повсякденному мовленні учнів.

Протягом року для заохочення дітей до вивчення англійської мови були проведені наступні заходи: шкільні та районний конкурси В.Шекспіра, зняті та викладені в Ютуб відеоролики «Чому англійська?», драматизація творів англомовних письменників, декламування віршів та виконання пісень англійською мовою, перегляд фільмів та мультфільмів, написані твори – есе «Англійська навколо мене», проведені конкурси «Грінвіч» та «Пазл», відзняті відеоролики «Go Camp», районний конкурс з орфографії «Spelling Bee», вікторини, дискусійні клуби, брейн-ринги та багато іншого. Школярі району протягом останніх років постійно виборюють призові місця в обласних олімпіадах з англійської мови.

Серед призерів 2016 року слід відмітити Остропольського Олега, учня НВК ЗШ І-ІІІ ст. – гімназії м. Тульчина, який посів ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади; команду учнів Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 за зайняте ІІ місце в обласному конкурсі В.Шекспіра; Цвика Дениса учня Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1, який посів ІІІ місце в обласному конкурсі «Spelling Bee».

Вчителі та учні району не зупиняються на досягнутому та продовжують реалізовувати план заходів на виконання Указу Президента України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь