ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови райдержадміністрації з представниками ініціативної групи смт.Кирнасівка

Дата: 03.06.2016 15:04
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

02.06.2016 року в кабінеті голови райдержадміністрації відбулась робоча зустріч голови райдержадміністрації Підболячного М.В. з представниками ініціативної групи жителів смт.Кирнасівка за інформаційної підтримки газети «33 канал» та філії Національної телекомпанії України Вінницька регіональна дирекція «ВІНТЕРА».
Також на даній зустрічі були присутні: представник Народного депутата ВР України І. Спориша А.В. Швець, Кирнасівський селищний голова Процишина Т.В, начальник управління економіки райдержадміністрації Дудкевич Ю.П., заступник начальника, начальник Тульчинського відділення Немирівської ДПІ Чуба В.В., перший заступник начальника Тульчинського відділу Головного управління Національної поліції (ГУНП) у Вінницькій області Максименко О.С, провідний інспектор юридичного відділу апарату райдержадміністрації Глізнєцов В.М.
Громаду турбувало питання щодо встановлення законного власника цукру, який протягом декількох років зберігається на підприємстві, та можливості використання коштів від реалізації даної продукції на потреби територіальної громади за умови відсутності власників.
В ході обговорення даного питання голова райдержадміністрації Підболячний М.В. наголосив на тому, що всі дії, пов’язані з вирішенням даного питання, мають вчинятись в межах діючого законодавства України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь