ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роки людині до лиця

Дата: 30.09.2016 10:32
Кількість переглядів: 317

28 вересня на базі Тиманівського відділення постійного проживання Тульчинського територіального центру обслуговування одиноких громадян пройшов захід «Душі людської доброта» приурочений до Міжнародного Дня людей похилого віку. Захід підготовлено членами гуртка «Менеджер» /керівник Шепета С. В./, студенти Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ /директор Моркляк М. І./
Мета заходу – приділити увагу, принести радість і тепло тим, хто з різних причини закінчує свій життєвий шлях не в колі своєї родини.
Геріатричний заклад, це установа, в якій держава забезпечує умови для проживання, та харчування, але виховною метою було – зробити все, щоб студенти і всі гості заходу відчули біль одинокості стареньких. Щоб усі ми ніколи не допустили, щоб хтось з наших рідних чи знайомих закінчував свій життєвий шлях в цьому сумному державному домі.
В Тульчинському технікумі ветеринарної медицини БНАУ крім самих новітніх інноваційних методів навчання, величезну увагу приділяє весь педагогічний колектив – вихованню таких людських якостей як: милосердя, доброта, чуйність, співпереживання та людяність.
Студенти гарно прибрали їдальню центру, розмістили стінгазету, смайли з побажаннями добра і миру, святково оформили столи квітами, скатерками і аромосвічками. Заварили домашнього трав’яного чаю, напекли різних смаколиків. Продемонстрували слайдшоу про пори року які символізують життєвий шлях людини, фото самих мешканців геріатричного закладу.
В цьому світлому заході добра і любові прийняли активну участь співробітники управління пенсійного фонду України у Тульчинському районі (керівник Мельник А. В.); члени Аграрної партії України в Тульчинському районі (голова штабу Бузік А. С.), депутат районної ради Олександр Теремчук, депутат міської ради, директор Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ Моркляк Михайло Іванович. Які привезли яблука, муку, солодощі, духмяні пироги для чаювання.
Співробітники пенсійного фонду напередодні свята виготовили та подарували картину, яка своїм позитивом буде створювати частину свята щодня, та фотоальбом який холодними вечорами буде зігрівати теплими спогадами.
Ми щиро вдячні за помірну допомогу в наданні транспортних послуг для доставки студентів в с. Тиманівку голові наглядової ради АТП 10507 Казміруку Геннадію Дмитровичу.
Актив гуртка «Менеджер»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь