ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розгляд нагальних питань сьогодення на засіданні колегії райдержадміністрації

Дата: 26.05.2016 17:00
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Сьогодні, в конференц-залі райдержадміністрації відбулось засідання колегії райдержадміністрації за участю голови районної ради Авраменка О.П., першого заступника голови райдержадміністрації Побережника В.І., голів територіальних громад району та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Колегію вів голова райдержадміністрації Підболячний М.В.

З Питання щодо результатів державного фінансового аудиту виконання місцевих бюджетів Тульчинського району за період з 01.01.2013 року по 31.12.2015 року перед присутніми виступила заступник фінансового управління райдержадміністрації Тихонюк І.М.

Заслухавши та обговоривши дане питання, голова райдержадміністрації повідомив, що за результатами розгляду буде видано відповідне розпорядження.

Після колегії райдержадміністрації відбулось засідання робочої групи з питань добровільного об’єднання територіальних громад району. З даного питання перед присутніми виступив перший заступник голови райдержадміністрації побережник В.І. в результаті обговорення було заслухано пропозиції сільських, селищних голів щодо добровільного об’єднання.

Також одним із важливих питань, які були обговоренні з головами територіальних громад району, було питання пільгових перевезень громадян.

З даного приводу перед присутніми виступила начальник управління економіки райдержадміністрації Дудкевич Ю.П. Робота проводилась у формі діалогу між сільськими селищними головами та керівником ПрАТ АТП 10507.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь