ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розвиток соціально-культурної сфери у сільській місцевості – на особливому контролі Глави держави

Дата: 26.11.2013 16:41
Кількість переглядів: 314

На цьому наголосив очільник Вінницької області Іван Мовчан під час щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.
«У соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича важливе місце відводиться розвитку соціально-культурної сфери у сільській місцевості, - зазначив голова обласної державної адміністрації. – Протягом цього року ми особливу увагу приділяли закладам культури, змінивши формат підходу до галузі. І сьогодні ця робота продовжується».
За словами заступника голови облдержадміністрації Любові Спірідонової, Вінниччина – один із небагатьох регіонів держави, якому вдалося зберегти і забезпечити розвиток потужних мистецьких закладів і колективів.
«Два театри Вінниччини мають почесне звання «академічний» і протягом останніх років демонструють серйозний розвиток як у творчому наповненні, так і щодо фінансового забезпечення. В області успішно розвиваються близько 6 тисяч творчих колективів зі званнями «народний» та «академічний». Серед них - і колективи, які працюють при вінницькій філармонії: академічний оркестр «Арката» та академічний колектив «Поділля», - зазначила Любов Спірідонова.
Інформуючи про роботу зі зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури, заступник голови ОДА зауважила, що протягом року на зазначені цілі було залучено понад 60 млн. гривень. І висловила певність, що ідеологія влади у питаннях розвитку культурної сфери та використаний на підтримку галузевих закладів фінансовий ресурс дадуть беззаперечний позитивний результат.
Любов Спірідонова також підкреслила, що Вінниччина - перша область в Україні, яка серйозно працює за європейською програмою «Бібліоміст». «Реалізація цього проекту дала змогу додатково переоснастити і комп’ютерною технікою, і зв’язком більше 100 бібліотек регіону. А це, у свою чергу, дає можливість бібліотечній системі розвиватися сьогодні на якісно новому рівні», - переконана заступник голови ОДА.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь