ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники ДСНС України звертаються до батьків: не залишайте дітей без нагляду!

Дата: 11.11.2015 15:31
Кількість переглядів: 297

З початку листопада 2015 року збільшилась кількість постраждалих та загиблих дітей на пожежах.
Так, в Донецькій області, 2 листопада, надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку. Рятувальники під час проведення розвідки у кімнаті на підлозі виявили у непритомному стані хлопчика, 2011 р.н. (помер в лікарні), та жінку, 1959 р.н. (госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної міської лікарні м. Артемівськ з діагнозом: отруєння чадним газом).
3 листопада, Херсонська область, надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої допомоги про те, що до відділення реанімації з симптомами отруєння продуктами горіння у важкому стані доставлено 4-річну дівчинку і її 3-річного братика.
Сумська область: до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що до Краснопільської центральної районної лікарні госпіталізовано мешканців с. Михайлівка: два хлопчика (2010, 2013 р.н.) та дві дівчинки (2011, 2014 р.н.) з діагнозом легке отруєння чадним газом.
6 листопада: Миколаївська область, надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. Разом з повідомленням про пожежу заявником було зазначено, що з будинку евакуйовано трьох дітей 2012, 2013 та 2014 років народження, без ознак життя. На час виникнення пожежі двоє хлопчиків та дівчинка знаходились вдома без нагляду дорослих.
7 листопада: Дніпропетровська область, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу. Увійшовши до квартири, рятувальники одночасно ліквідовували пожежу в одній з кімнат та проводили розвідку в складі ланки газодимозахисної служби. У зачиненій кімнаті квартири, вони виявили жінку та дитину. Тіло жінки без ознак життя, вогнеборці винесли на свіже повітря для проведення реанімаційних заходів, але врятувати її не вдалося. Бійці ДСНС винесли дитину, без свідомості, на свіже повітря, для надання першої медичної допомоги та негайної госпіталізації. Згодом, до Служби порятунку "101" працівники медичного закладу повідомили, що дитина померла у реанімації міської лікарні.
У Київській області, 8 листопада надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у селі Пустоварівка. Зі слів матері, перед виходом з дому господиня розтопила піч, аби дітям було тепло в будинку та поклала їх спати. Внаслідок пожежі загинули дві малолітні дитини 2011 р.н.
Рятувальники ДСНС України звертаються до батьків! Не залишайте дітей без нагляду! Приділіть увагу нагадуванню правил безпечної поведінки! Розкажіть малюкам про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома! Навчіть правилам безпечного використання газових та електричних приладів. Безпека дітей залежить в першу чергу від батьків! Спілкуйтесь із дітьми, навчайте їх основам безпеки життєдіяльності, виховуйте культуру безпечної поведінки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь