ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро вітаємо всіх працівників торгівлі та ресторанного господарства Вашого регіону з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі!

Дата: 25.07.2014 15:45
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

В нинішніх непростих політичних та економічних умовах в країні, торгівля залишається однією з найбільш рентабельних, найперспективніших та інвестиційно- привабливих галузей бізнесу. Завдяки цьому збільшується економічний потенціал держави та стає комфортнішим життя пересічних громадян.
Щодня працівники торгівлі задовольняють повсякденні потреби громадян. Від чіткої, організованої та ефективної роботи закладів торгівлі, професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття людей.
Впевнені, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого краю, підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку високоякісними товарами.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, ділової ініціативи, здійснення всіх задумів і мрій. Щоб не вичерпалася Ваша віра в щедрість людської душі, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

З повагою

Директор Департаменту регіонального
економічного розвитку Вінницької
облдержадміністрації Олександр Якубик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь