ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щорічна коопераційна біржа в Братиславі

Дата: 27.10.2016 15:40
Кількість переглядів: 264

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє що за інформацією Посольства України в Словацькій Республіці, 3 листопада 2016 року у м. Братислава відбудеться проведення щорічного бізнес-форуму «Словацька коопераційна біржа 2016». Організатором заходу є Словацьке агентство з розвитку інвестицій і торгівлі (SARIO) під егідою Міністерства економіки Словацької Республіки.

Зазначений бізнес-форум користується популярністю серед ділових кіл України, у якому в попередні роки взяли участь підприємці з усіх куточків України. Учасникам форуму надається можливість провести презентацію своєї продукції, виробничих можливостей, обговорити з потенційними партнерами можливості співпраці, участь у тендерах, пропозиції щодо створення спільних підприємств в таких галузях як машинобудування, автомобільна промисловість, енергетика і сфера інформаційних технологій.

Детальна інформація для потенційних учасників форуму, а також реєстраційна форма містяться на сайті SARIO: http://www.sario.sk/sites/default/files/files/sario-skb-2015-UA.pdf.

Контактна особа SARIO - Мартіна Бабейова –територіальний менеджер SARIO (спілкування можливе російською мовою); телефон: +421 2 58 260 271; електронна пошта:babejova@sario.sk чи на офіційному веб-сайті SARIO –www.sario.sk. Оксана Кицун – радник Посольства України в Словацькій Республіці, +421259202823, oksana.kytsun@mfa.gov.ua, emb_sk@mfa.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь