ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сесія районної ради: прийняття районного бюджету на 2015 рік

Дата: 16.01.2015 11:52
Кількість переглядів: 253

15 січня 2015 року в м. Тульчині відбулась 30 позачергова сесія районної ради 6 скликання (39 депутатів з 52) за участю голови районної ради О.Авраменка, голови райдержадміністрації М.Підболячного, першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника, міського, селищних, сільських голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, голів районних організацій політичних партій та громадських організацій, місцевих ЗМІ.
Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих мирних жителів під м. Волновахою, що загинули 13 січня від рук терористів та російських найманців а також усіх загиблих захисників України в зоні проведення АТО.
Депутати розглянули 5 питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення, зокрема: 1) Про районний бюджет на 2015 рік; 2) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2014 рік; 3) Про розподіл коштів вільного залишку, який утворився на 1 січня 2015 року (з перших трьох питань інформував начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук); 4) Про порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними унітарними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району, частини прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2015 році; 5) Про план роботи районної ради 6 скликання на 2015 рік (з 4 і 5 питання інформував голова районної ради О.Авраменко). В обговоренні першого питання порядку денного взяли участь депутати районної ради О.Онищенко, І.Книжник, голова райдержадміністрації М.Підболячний, який закликав розпорядників бюджетних коштів до їх ефективного економного використання, всіх присутніх до співпраці задля покращення життя жителів району, подякував керівникам підприємств, установ, організацій району, всім небайдужим громадянам за надану підтримку нашим військовослужбовцям у зоні проведення АТО та їхнім рідним.
Районна рада вирішила визначити на 2015 рік:
- доходи районного бюджету у сумі 203860,213 тис. грн., у тому числі доходи загального фонду районного бюджету 203300,019 тис. грн., доходи спеціального фонду районного бюджету 560,194 тис. грн.;
- видатки районного бюджету в сумі 203860,213 тис. грн., в тому числі видатки загального фонду районного бюджету 203020,019 тис. грн., видатки спеціального фонду районного бюджету 840,194 тис. грн..
Розпорядникам бюджетних коштів районного бюджету у тижневий термін після затвердження районного бюджету необхідно забезпечити складання та затвердження кошторисів доходів та видатків бюджетних установ, планів асигнувань із загального фонду, планів використання бюджетних коштів одержувачів коштів районного бюджету і подати їх до Управління Державної казначейської служби України у Тульчинському районі для здійснення фінансування видатків.
При формуванні проекту бюджету на 2015 рік враховано основні завдання бюджетної політики згідно Бюджетного кодексу України, зміни до Податкового кодексу України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь