ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сесія районної ради: визнання РФ державою-агресором

Дата: 05.02.2015 16:20
Кількість переглядів: 256

5 лютого 2015 року в м. Тульчині відбулась 31 позачергова сесія районної ради 6 скликання (29 депутатів з 52) за участю голови районної ради Олексія Авраменка, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, селищних, сільських голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, активістів районних організацій політичних партій та громадських організацій, редакторів місцевих ЗМІ.

Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України в зоні проведення АТО.

Депутати розглянули три питання порядку денного, зокрема: 1) Про внесення змін до районної Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України на період з 2011 по 2015 рік; 2) Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік; 3) Про підтримку Постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року № 129-VIII «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором».

В обговоренні питань порядку денного взяли участь голова райдержадміністрації М.Підболячний, депутат районної ради О.Онищенко та ін. Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті більшістю голосів, або одноголосно.

Після завершення роботи сесії її учасники обговорили проблемні питання виділення учасникам АТО земельних ділянок у окремих місцевих радах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь