ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шахраї не сплять – застерігає ГУ Міндоходів у Вінницькій області

Дата: 27.01.2014 11:58
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

За інформацією управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Вінницькій області з початку року у регіоні почастішали випадки телефонного шахрайства. Схема дій не нова. До суб’єктів підприємницької діяльності телефонує людина, яка переставляється керівником одного з органів Міндоходів. Пропозиція наступна – передати значну суму коштів довіреній особі посадовця на взаєм подальшого особистого знайомства та надання певних преференцій під час здійснення підприємницької діяльності
Відтак, з метою запобігання використання шахраями таких злочинних схем, а також попередження фінансових втрат для підприємництва та недопущення можливих проявів дискредитації підрозділів Міністерства доходів і зборів України, просимо суб’єктів господарювання, бути пильними та обачними. Про подібні факти, негайно інформувати на цілодобова лінію телефону „довіри” (0432) 66-02-05.
Окрім цього, нагадуємо, що в Міністерстві доходів та зборів України діє інтерактивний сервіс «Пульс» (044) 284-00-07, який приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь