ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Схід громадян у Шпикові

Дата: 19.02.2015 09:33
Кількість переглядів: 512

17 лютого 2015 року відбулася зустріч голови райдержадміністрації Миколи Підболячного з жителями смт. Шпиків під час сходу громадян. Жителі селища за ініціативою свого голови Миколи Панасюка звернулися до керівника району з наступними проблемними питаннями: 1) про низькі закупівельні ціни на молоко; 2) про незадовільний транспортний зв’язок Шпикова з Тульчином; 3) про аварійний стан доріг, на ремонт яких жителі здавали гроші; 4) про високу вартість робіт щодо підведення природного газу до будинків тощо.

Всі ці питання М.Підболячний занотував і обіцяв розглянути в межах своєї компетенції. Крім того, голова райдержадміністрації повідомив, що в поточному році заплановано проведення реконструкції місцевої поліклініки під дитячий садочок, а нові угоди з автоперевізниками передбачають поліпшення перевезень усіх жителів району. Зокрема, М.Підболячний пояснив, що Шпиківська пожежна частина фінансується з селищного бюджету та бюджетів тих сільських рад, які вона обслуговує.

Також голова райдержадміністрації повідомив шпиківчанам, що в поточному році планується відновлення роботи Тульчинського хлібокомбінату, поліпшення водопостачання у райцентрі та уже найближчим часом налагодження харчування дітей, в т.ч. в зоні радіоактивного забруднення.

Після запитань та відповідей на адресу керівника району, а ще звіту представника місцевої волонтерської групи, перед членами територіальної громади Шпикова звітував селищний голова Микола Панасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь