ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школа з енергоефективності для підприємців

Дата: 10.09.2015 16:36
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Вінницьке відділення Центру ресурсоефективного та чистого виробництва разом з Вінницьким відділенням УСПП у відповідності до договору з Вінницькою ОДА проводять безкоштовні консультації підприємств і підприємців та комунальних підприємств з проблем ресуросоенергоефективності в раках «Школи з енергоефективності для підприємців».
Консультації направленні на допомогу підприємствам у виборі заходів зі зменшення споживання енергоресурсів та отримання фінансової підтримки для проведення проектів з ресурсоенергозбереження.
Консультації включають допомогу сертифікованих спеціалістів з теплоенергетики, електропостачання, архітектури і будівництва, екології.
В ході консультацій підприємства і підприємці можуть уточнити рішення щодо: теплового огородження адміністративних і виробничих будівель, вибору системи обігріву будівель, вибору котлів для опалення, використання альтернативних джерел енергії, вибору теплотехнічного технологічного обладнання, систем підготовки стисненого повітря, освітлення, охолодження, застосування сучасної вимірювальної техніки, виходу на фінансові інституції які надають підтримку у вирішенні проблем ресурсоенергозбереження.
Консультації проводяться щоденно з 16 до 18 годин в приміщенні Вінницького відділення Центру по вул. Театральна буд. 10, офіс 102.
Попередньо можна домовитись про суть консультацій і сформувати запит по тел./факс. 50-88-73, та електронній пошті vincpc@ukr.net, v@recpc.org.
Центр буде також проводити презентації нового обладнання і технологій по найбільш важливим проблемам енергозбереження за побажанням підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь