ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сільським, селищним та міському головам, депутатам усіх рівнів, працівникам органів місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2016 10:13
Кількість переглядів: 238

Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята демократії і народовладдя – Дня місцевого самоврядування. Запровадження цього свята свідчить про надзвичайну і виняткову роль інституту місцевого самоврядування у демократизації суспільних відносин та зміцнені української державності.

Це свято тісно пов'язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Адже становлення самоврядних органів в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати європейську державу. І всі ми об’єднані навколо однієї мети – здолати байдужість, сприяти оновленню активної громадянської позиції, пробудити ініціативу й зацікавленість у результатах спільної роботи, виховувати патріотизм і відповідальність за рідне село, селище й місто, покращити життя людей через виконання соціально-економічних проектів як на районному, так і на місцевих рівнях.

Побудова дієвого громадянського суспільства неможлива без людей активної життєвої та громадянської позиції, лідерів територіальних громад, здатних вирішувати важливі соціально-економічні та громадсько-політичні питання.

У цей святковий день висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність. Бажаємо міцного здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідної Тульчинщини.

Нехай ваша мудрість і набутий досвід, невпинно наближають до людей омріяне майбутнє нашої України. Зі святом дорогі друзі!

голова районної державної адміністрації Микола Підболячний

голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь