ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Слово Глави держави до громадян України

Дата: 30.01.2014 16:46
Кількість переглядів: 291

Дорогі співвітчизники!
Звертаюся до вас із почуттям великої тривоги й турботи про життя і здоров’я багатьох людей, які втягнуті в протистояння безвідповідальними політиками. На превеликий жаль, це протистояння не обійшлося без жертв. Сьогодні вночі Україна зазнала ще однієї втрати - передчасно помер під час виконання службових обов’язків із забезпечення громадського порядку в Києві капітан внутрішніх військ Дмитро Васильович Дунець.
Цими днями Україна, як знаємо, прощалася із загиблими в цьому протистоянні молодими людьми. Відомо також, що постраждали люди від перенапруження, холоду, зіткнень. Кожен такий випадок залишає глибокий і болісний слід у наших серцях. І кожен із нас запитує - в ім’я чого страждають люди? Чому політики не закликають до миру, спокою та порозуміння, а навпаки - розбурхують ще більше настрої своїми невиваженими і безвідповідальними заявами, думаючи про власні рейтинги більше, ніж про життя та здоров’я людей.
У процесі переговорів з мирного врегулювання протистояння ми дійшли конкретних домовленостей з представниками опозиції. Усі зобов’язання, які влада взяла на себе, ми виконали. В тому числі парламент ухвалив Закон про амністію, який гарантує учасникам протестів свободу та звільнення тих осіб, які були затримані під час конфліктів.
Однак опозиція продовжує нагнітати ситуацію, закликає людей стояти на морозі задля політичних амбіцій кількох лідерів. Я думаю, що це неправильно. Переконаний, ми повинні зрозуміти - немає майбутнього у держави й народу, якщо політичні інтереси окремих груп поставлені вище існування самої України.
Я ще раз прошу і звертаюся до людей, звичайних громадян, моїх співвітчизників: зробімо все задля миру і спокою, задля нормального життя країни. Зі свого боку я з якнайбільшим розумінням і прихильністю буду ставитися до потреб і прагнень людей, враховуючи ті помилки, які бувають у кожної влади, бо ж помилок не припускається лише той, хто нічого не робить.
Вірю, що разом ми зуміємо повернути життя України і всіх людей у мирне і спокійне русло.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь